Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taylor Swift pasijai...hosszú a lista

2013.09.01

A lista 2008-ban, Joe Jonasszal kezdődött. A Jonas Brothers trió tagjával azonban nem bírták együtt sokáig, néhány hónap múlva ugyanis szakítottak. Egyes források szerint Joe szakított Taylorral sms-ben, mások szerint Taylor dobta a srácot.

 

joe.jpeg Heart It

Időrendi sorban a következő Justin Gaston, akivel Taylor 2008 szeptemberében ismerkedett meg. A lány Love Story című videoklipjében alakította ugyanis a szerelmét. Nos, ez olyannyira jól sikerült, hogy a munkakapcsolatból hamar igazi szerelem lett. (www.youtube.com/watch)

 

 

535010_1283869946229_full.jpg Heart It

Névrokonával, Taylor Lautnerrel 2009-ben a Valentin-nap című film forgatásán szerettek egymásba. A filmben is szerelmespárt alakítottak, aztán az életben is azok lettek. De ők is csak néhány hónap erejéig.

 

 

index.jpeg Heart It

2010 februárjában egy villámviszony fűzte John Mayerhez, de ez annyira jelentéktelen volt, hogy elvileg több szót nem is érdemelne. Azért Taylor a szakítás után 'Dear John' címmel írt egy dalt a srácnak...

 

 

48477.taylor_swift_john_mayer.w.jpg Heart It

Talán csak pár nappal volt hosszabb Taylor következő kapcsolata. Egy régi barátja, Cory Monteith csavarta el a fejét. Ez is hamar elmúlt.

 

reg_1024.monteith.swift.mh.102512.jpg Heart It

Új videoklip, új szerelem: 2010 nyarának végén a Mine című videoklipjében alakított szerelmével, Toby Hemingway-jel jött össze. (www.youtube.com/watch)

toby.jpeg Heart It

►Aztán jött megint egy nagy nevű híresség, a 10 évvel idősebb Jake Gyllenhaal, akivel 2010 októberében randizott Taylor. Meglepő módon ez a kapcsolat sem működött, Jake részéről pedig itt is sms-es szakításról csicseregtek a madarak.

 

reg_1024.jakeg.swift.mh.102512.jpg Heart It

►2011 februárjában Chord Overstreettel jött össze, de már márciusban szakítottak is.

 

taylor-swift-chord-overstreet.png Heart It

►Nem telhet el hónap randizás nélkül, így 2011 áprilisában újra bedobta magát Taylor és randizott néhányszor Garrett Hedlunddal is.

 

garret-hedlund.jpg Heart It

►Aztán néhány hónapig semmi... Egészen 2011 decemberéig, amikoris Will Andersonnal, a Parachute zenekar frontemberével összeismerkedtek. Néhány rossz randi után aztán végül nem erőltették tovább a dolgot.

 

will.png Heart It

►Egy évvel ezelőtt, 2012 februárjában Eddie Redmayne-vel kezdett el randizni, aztán kezdtek bele egy távkapcsolatba, ami azonban néhány hónapnál szintén nem bírt többet.

 

eddie.jpg Heart It

►Megpróbálkozott egy sportolóval is, Tim Tebow-val, a New York Jets irányítójával, de egy röpke tavaszi fellángolásnál nem jutottak tovább.

 

tim.jpg Heart It

►Arnold 18 éves fia, Patrick Schwarzenegger - aki nem csak apja, hanem modellkedése miatt is közismert személyiség - volt a következő, 2012 júliusában. Belőlük se lett semmi.

 

 

 

patrik.jpg Heart It

 

►Aztán októberben jött Conor Kennedy, Robert F. Kennedy 18 éves fia - úgy tűnik, ebben az évszakban Taylor a nála fiatalabb, 18 évesekre bukott - ám ő sem maradt sokáig. A fiú családjának legnagyobb örömére, ők ugyanis kifejezetten nem örültek annak, hogy Conor Taylorral randizgat.

 

cennedy.jpeg Heart It

► És elérkeztünk mostanáig az utolsó pasijához, vagyis az utolsó exhez, ő pedig a One Direction énekese, Harry Styles. Persze, ez a kapcsolat is hamar véget ért, ráadásul állítólag csak a 14-es számú Connor Kennedy-t akarta vele Taylor féltékennyé tenni. Nem sikerült neki.

 

harry_styles_takes_1650494a.jpg Heart It

Nos, keményen 15 pasit gyűjtöttünk össze...Nemtudni ki lesz a következő szerencsés jelölet, de kösse fel a gatyáját...

Szerintetek kivel illett össze a legjobban?