Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy Feró fizetés nélkül lelépett

2013.09.04

 

Egy egyszerű mulasztásból keveredett rendőrségi ügybe a Beatrice zenekar Kerekharaszton.

" Épp egy fellépésre igyekeztünk, amikor felvettük a basszusgitárosunkat, aki Hatvanban lakik. A kerekharaszti benzinkúton tankoltunk, kávéztunk és haraptunk valamit. Aztán siettünk a következő fellépésre, és elfelejtettünk fizetni" – mesélte a borsnak a zenekar frontembere.

nagy-fero-2-.jpg
forrás:online

 

Bár Nagy Feró fia, Botond rögvest rendezte a számlát, a nyári eset nem maradt ennyiben.

"Amikor értesültünk a feljelentésről, amit a Beatrice számára bérelt autó tulajdonosának megküldött a benzinkút, azonnal rendeztük a számlát. Azt gondoltam, hogy ezzel le van tudva az ügy, és visszavonják a feljelentést, de még így is behívtak kihallgatásra, és vallomást kellett tennem" – nyilatkozta a zenekar menedzsere, Nagy Botond.

"Egész nyáron rengeteg koncertet adott a Beatrice, rohantunk egyik városból a másikba, így fordulhatott elő, hogy egész egyszerűen kiment a fejünkből a fizetés. Azóta már lezártnak tekinthető az ügy, bár engem igencsak meglepett, hogy mivel szabálysértésnek minősültek a történtek, nekem is vallomást kellett tennem. Sajnáltam szegény rendőrt, hogy egy ilyen nem létező ügy miatt féloldalas esszét kellett ­írnia" – tette hozzá Feró fia.