Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karl Lagerfeld lekörvérezte Adele-t

2012.02.09

Karl Lagerfeld divatguru, vagyis a Chanel divatház kreatív igazgatója a New York-i Metro vendégszerkesztője volt egy napig, így aztán kommentálnia kellett a nap főbb híreit is. Extra, világmegváltó dolgokat nem mondott persze, csak egy olyat, amellyel igazán felidegesítette Adele rajongóit, és persze mindenkit, aki szerint egy nő nemcsak akkor nő, ha gebe.

Lagerfeldnek többek között véleményt kellett mondania M.I.A. Super Bowlos beintéséről, az orosz nőkről, a görög krízisről, Obama elnök megválasztásáról, és Lana Del Reyről is. A sokakat felháborító mondat itt hangzott el, a német tervező ugyanis ezt mondta:

Akkor már inkább Adele vagy Florence Welch. De mint modern énekesnő, nem rossz. De az igazán nagy történés most Adele, szerintem. Egy kicsit kövér, de gyönyörű arca van és isteni hangja. De Lana Del Rey sem rossz egyáltalán. Sokkal inkább úgy néz ki, mint egy mostani, modern énekesnő…”

Ezután rögtön támadni kezdték, ami után aztán ma Lagerfeld helyesbítést kért.

Csak annyit szeretnék mondani, Adele, hogy én vagyok a legnagyobb csodálód. Néha, amikor az ember mondatait kiragadják a szövegkörnyezetből, akkor elveszítik valódi jelentésüket. Amit mondtam, az a Lana Del Rey-t véleményező szöveg része volt. mégis csak az Adele-ra vonatkozó mondatot ragadta ki a sajtó. Pedig én sokkal jobban szeretem Adele-t, ő a kedvenc énekesnőm, a legnagyobb csodálója vagyok. Én is leadtam 30 kilót az utóbbi 10 évben, szóval én igazán tudom, hogy milyen az, ha az emberen nyomás van a külseje miatt. Adele gyönyörű lány. Ő a legjobb. És alig várom, hogy megvehessem a következő cd-jét.”


 
adele.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.