Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adam Lambert dalt adományozott!

2013.10.20

adam-lambert.jpeg

Rengeteg hírességet érdekelt a Bridegroom című film, amelynek október 15-én került bemutatásra. Adam Lambert is közöttük volt, ennek kapcsán interjút is adott:

„Már hallottam a történetről, ha jól emlékszem, online terjedt el, egy YouTube-videóval, bemutatva az úriembert, akiről ez a film szól. Korábban találkoztam vele a GLAAD-gálán, San Franciscüban, és a backstage-ben beszélgettünk egy kicsit. Szerettem volna valahogy a részese lenni ennek az egésznek, és miközben beszélgettünk, gondolkodtam, majd felajánlottam az egyik dalomat. Ez egy gyönyörű, hozzám közelálló szám, és remélem, hogy az embereket ezáltal kicsit jobban megérinti a sztori.”

Bár azt még nemtudni, melyik dalról van szó, de találgatások azért vannak. Szerintünk ezek a lehetséges dalok lehetnek:

A dokumentfilm egyébként két fiatal férfi tragikusan alakult kapcsolatát mutatja be. Az akkori hatályos törvények nem tették lehetővé azt, hogy Tom Bridegroom és Shane Bitney Crone házasságot köthessenek A tragédia 2011-ben következett be amikor Bridegroom  leesett a háztetőről ,és meghalt.  A tragádia időpontjában a barátja is jelen volt, aki a szerencsétlenül járt Tomot pont fotózta.
A halálesetet követően a családtagok Crone ellen fordultak,és teljes egészében kizárták. A dokumentumfilm arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy nagyon problémás az azonos neműek közötti házasság,és az emberi jogok kérdése.

 

 

forrás:hotdog.hu